top of page
  • РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ІРРП ДЛЯ РОЗСЛІДУВАЧІВ

КОМАНДА ІРРП ЗАПРОШУЄ ДО СПІЛКУВАННЯ НА ФЕСТИВАЛІ ДУМКОФЕСТ-2019


Команда ІРРП запрошує усіх охочих до знайомства та спілкування на Алеї ГО в рамках фестивалю ДумкоFest-2019, що відбудеться в Парку ім. Шевченка у Києві 14 вересня з 11 до 20 години. Вхід вільний Думкофест – це майданчик вільного спілкування, на якому журналісти, активісти, представники цікавих проектів та антикорупційних інституцій “діалогуватимуть” про Україну без корупції, досягнення успіху без хабарів, вміння захищати свої права, використовувати можливості для реалізації суспільних ініціатив.

Організатори фестивалю: Відкритий офіс НАБУ та Антикорупційна ініціатива ЄС.

Що ми пропонуємо:

  • взяти участь у безкоштовній антикорупційній екскурсії, яку спеціально для гостей Думкофесту проведуть відомі українські журналісти-розслідувачі Олекса Шалайський та Юрій Ніколов (співзасновники сайту “Наші гроші”).

  • дізнатися про роботу незалежних розслідувальних редакцій в різних містах України.

  • пройти тест з медіаграмотності та поспілкуватися про фейки та їх викриття з редакторкою проекту По той бік новин Альоною Романюк під час Зустрічі по той бік новин.

  • дізнатися все про гендерну рівність, фемінітиви та потренуватися в їх утворенні разом з журналістками кампанії “Жінки – це 50% успіху України”, а також долучитися до дискусії про образ жінки у політиці та медіа, яку модеруватиме головна редакторка кампанії “Повага” Ірина Славінська.

  • отримати в подарунок чудові наліпки з совою (символом “По той бік новин”, песиком-Вотчдогом (символом кампанії “Розслідувано в Україні”), а також веселі стікери про гендерну рівність роботи чудової художниці Зіни Гаєвської.


2 перегляди0 коментарів
bottom of page